Ј.П за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта 

Адреса
ул. Даме Груев 14, 1000 Скопје
Телефон
+389 2 3138746
Работно време
Пон. - Пет. 08:00 - 16:00

Подружница Автопат

Подружница Автопат

Подружница Автопат

blog

Подружница Автопат го опфаќа  патниот правец Коридор 10 т.е. од:
Граничен премин ''Табановце'' до Граничен премин ''Св. Богородица'' - Гевгелија.

Одржува патна мрежа од околу 294 км. 

Инфо телефон:

+389 2 2561 502