Ј.П за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта 

Адреса
ул. Даме Груев 14, 1000 Скопје
Телефон
+389 2 3138746
Работно време
Пон. - Пет. 08:00 - 16:00

Подружница - Битола

Подружница - Битола

Подружница - Битола

blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Подружницата Битола ги опфаќа следните правци и нивните региони: 

Битола - Прилеп - Охрид - Ресен - Струга - Кичево

Одржува патна мрежа со околу 1300 км. 

Инфо телефон:

+389 2 2561 502