Ј.П за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта 

Адреса
ул. Даме Груев 14, 1000 Скопје
Телефон
+389 2 3138746
Работно време
Пон. - Пет. 08:00 - 16:00

Подружница -Велес

Подружница -Велес

Подружница -Велес

blog

Подружницата Велес ги опфаќа следните правци и нивните региони:
Велес – Гевгелија.
Одржува патна мрежа со околу 662 km.

 

Инфо телефон:

+389 2 2561 502