Ј.П за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта 

Адреса
ул. Даме Груев 14, 1000 Скопје
Телефон
+389 2 3138746
Работно време
Пон. - Пет. 08:00 - 16:00

Подружница - Скопје

Подружница - Скопје

Подружница - Скопје

blogПодружницата Скопје ги опфаќа следните правци и нивните региони:
Дебар – Гостивар – Тетово – Скопје – Куманово – Крива Паланка
Одржува патна мрежа со околу 1150 km.


 

Инфо телефон:

+389 2 2561 502