Ј.П за одржување и заштита на магистрални и регионални патишта 

Адреса
ул. Даме Груев 14, 1000 Скопје
Телефон
+389 2 3138746
Работно време
Пон.- Пет. 08:00 - 16:00

Известувања за склучени договори

Известувања за склучени договори

Известувања за склучени договори

Инфо телефон:

+389 2 2561 502